Üst Düzey Düşünmeye Dayalı Okuma Başarısının Artırılması Projesi

Nis

Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz.

Saime Özçürümez İlkokulu Müdürlüğü

Nis

Tarsus Kaymakamlığı Ramazan Ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet METİN, İlçe Emniyet Müdürü Ali GARANLI, İlçe Müftüsü Ali CAN ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Aziz TÜRKMEN, sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören Saime Özçürümez İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Yağmur Göküş ve 3. sınıf öğrencisi Mehmetcan Göküş'ün doğumgünlerini evlerinde kutladılar.    Öğrencilerimiz Yağmur ve Mehmetcan'a sağlıklı ve mutlu bir hayat dileriz.

Mrt

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutluyor,başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz.