ÜST DÜZEY DÜŞÜNME BECERİLERİNE DAYALI OKUMA BAŞARISININ ARTTIRILMASI PROJESİ

Üst düzey düşünme becerilerine dayalı okuma başarısının artırılması projesi kapsamında, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yunus Akdemir ve proje ilk koordinatörü Dilek Tokhay Okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Projenin yürütüldüğü 4/B sınıfının Veli toplantısına katılan Misafirlerimiz projenin öğrencilerin okuduğunu anlama becerileri üzerindeki etkisi hakkında bilgilendirmede bulundular. Veli toplantısında projenin amacına ulaşabilmesinde veli desteğinin önemi vurgulanmış velilerin proje hakkındaki görüşleri alınmıştır.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Kutlutekin Baş'a, Şube Müdürümüz Yunus Akdemir'e ve Proje İl Koordinatörü Dilek Tokhay'a ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Projeyi okulumuzda gönüllülük esasıyla yürüten sınıf öğretmenimiz Esra Yiğit Kılınç ve proje koordinatör öğretmenlerimiz; Zühal Altum, Özlem Gezen,  Kurtuluş Gezen'e projeye verdikleri destek için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

05-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 08:53 - Görüntülenme: 39